Programa Jove

SOM-HI logo PJ

FORMACIÓ PER A JOVES BALLARINS SOM-HI DANSA
CURS 2016 / 17

Pla d’estudis dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys que vulguin endinsar-se intensament en el món de la dansa per assolir un nivell complet en totes les disciplines bàsiques. La Formació per a joves ballarins consta de dos/tres anys, dependent del nivell previ que tingui l’alumne quan comenci. És una formació intensiva on l’objectiu és que tots els alumnes assoleixin el seu màxim nivell en tècnica , estil i projecció com a Jove Ballarí.
Som-hi Dansa som una escola oberta que s’ajusta a les teves necessitats individuals. Tenim la millor infraestructura i eines necessàries per potenciar les teves particularitats i ampliar els teus registres i coneixements.

L’ equip docent és multidisciplinari i de referència, format pels millors professionals en actiu que et donaran una visió realista de les exigències i de la riqueza que té ser un ballarí.
A Som-hi Dansa fem un pla d’estudis adequat a cada alumne intentant trobar la classe i el nivell adequat per l’assimilació de la tècnica i l’estil per el millor desenvolupament com a ballarí.

WORKSHOP GRATUÏT D’ORIENTACIÓ

Som-hi Dansa farà un Workshop que constarà de 4 classes, perquè el Jove ballarí pugui provar els estils de dansa que s’imparteixen a l’escola i viure en primera persona el que seria formar part d’aquesta Formació per Joves Ballarins.
Serà el dissabte 9 de Juliol del 2016, i constarà de:
1. Classe de Ballet
2. Classe de Jazz
3. Classe de Contemporary
4. Classe de Comercial.
Les classes seran a càrrec del professorat de l’escola.
Perquè hauria de fer el Workshop d’Orientació ?
• Per conèixer Som-hi Dansa i els seus professors. És molt important, amb la gran oferta que hi ha actualment de classes de dansa, que abans d’apuntar-te valoris el funcionament i filosofia de l’escola on estudiaràs. Valora amb el Workshop si la formació de Som-hi dansa és la més adequada per tu.

• Orientació: Els professors i la direcció valoraran el teu nivell i t’aconsellaran en quin grup has de començar la formació, per tal que la teva evolució sigui el millor possible i el teu rendiment sigui el més favorable per aconseguir el màxim nivell personal i professional.

El Workshop és gratuït i per reservar plaça pots fer-ho de dos maneres:
1. enviar un mail a info@somhidansa.cat i t’enviarem la fulla d’inscripció
2. anar directament a l’escola Som-hi Dansa i omplir la fulla d’inscripció per al Workshop.

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ PROGRAMA JOVE

Si després de fer el Workshop vols cursar la Formació Jove, escriu-nos un correu a info@somhidansa.cat , i t’enviarem el formulari d’inscripció, perquè ens l’ omplis i ens el reenviïs .

Pots descarregar-te la sol·licitut al seguent enllaç:

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ AL WORKSHOP ORIENTACIO SOM-HI DANSA

ALUMNES

A quin tipus d’alumnes pot interessar aquesta formació ?

• Aquells joves que són enamorats de la dansa i volen millorar i profunditzar per dominar les disciplines bàsiques.
• Aquells que volen dedicar-se en un futur a la dansa però que encara per motius d’edat, nivell, estudis i horaris…no poden entrar a estudiar pels matins la formació professional o un altre grau de dansa professional.
• Aquells que encara no tenen nivell suficient per entrar dins una formació professional de dansa. La Formació de Joves Ballarins seria com a curs pont per preparar-se per poder entrar en la Formació Professional Som-hi Dansa* o qualsevol altra formació de nivell avançat.

MATÈRIES

Les assignatures estan dirigides a reforçar treball de base, ampliar el domini d’estils, i promoure la investigació i fusió entre disciplines.

REGULARS
o BALLET
o JAZZ
o JAZZ MUSICAL
o CONTEMPORARY FUSION
o HIP-HOP
o COMERCIAL
OPTATIVES
o TALLER DE TEATRE MUSICAL – 3er TRIMESTRE
o WORKSHOPS ESPECIALS I INTENSIUS de cap de setmana amb coreògrafs convidats.

HORARIS (de 4 a 10 hores setmanals)

Horari: divendres de 17:00 a 21:00

• Horari extra: es pot fer un Planning d’horari ajustat a l’alumne que vulgui fer assignatures extres per millorar o reforçar el seu nivell, de dilluns a divendres. Aquest horari s’haurà de consensuar amb la direcció segons el nivell de l’alumne.

Durada: 2 anys. Sempre i quan l’alumne assoleixi el nivell òptim per passar de curs. El curs s’ inicia el 12 de Setembre i acaba el 23 de Juny. Es respectaran vacances i festius reglamentaris.

Tutories personalitzades i orientació individual per part de l’equip docent sempre que l’alumne o els familiars ho sol·licitin.

Pràctiques escèniques i tallers: Desenvolupament de 3 mostres de treball per cicle, una classe oberta al primer trimestre, participació en el festival de final de curs de l’escola i creació d’un espectacle com a taller opcional del tercer trimestre.

• Possibilitat d’ampliar el pla d’estudis amb coreògrafs convidats i assistència als workshops de l’escola. Preus especials i priorització de places als alumnes de Formació Professional i Formació Joves Ballarins.

• Durada del cicle 2016/17: Del 12 de setembre fins el 23 de juny. (es respectaran vacances i festius reglamentaris.)

REQUERIMENTS

Joves 1
Edat: A partir de 14 anys
Compromís i actitud i passió
Recomenació: Participar en el Workshop d’Orientació

Joves 2
Edat:  A partir de 16 anys
Compromís i actitud
Tenir el nivell suficient, valorat en el Workshop pel professorat. Workshop orientació Juliol

Per a més informació t’atendrem personalment a l’escola, o trucant al 934448042.

HORARIS 16/17

HORARIS SOM-HI DANSA 2016-17.xlsx