LAURA OLIVELLA – Direcció i professora de Jazz , Gimdansa i Base tècnica

Laura OlivellaInicia la seva carrera com a ballarina després d’una llarga trajectòria com a gimnasta i de rebre una formació intensa en ballet, jazz , claqué i teatre musical en diverses escoles de Barcelona, Madrid, Londres i Nova York.

En la seva carrera professional ha treballat en nombroses companyies de dansa, de teatre infantil i  ha participat en programes de televisió, videoclips, anuncis publicitaris… Ha treballat sota la direcció de Dario Fo, Calixte Bieito, Coco Comin, Ricard Reguant, Paco Mir entre d’altres. Ha ballat a Londres en musical Haensel Greatel,  i a Espanya  a fet musicals com Edgar Allan Poe, Dràcula, Pinotxo…  amb diferents cies de teatre. L’últim musical de gran format que ha realitzar és “Grease, el musical de tu vida” que va estar en cartell més de 4 anys, recorrent els teatres més importants de tot l’estat, després de dues temporades a Barcelona i  Madrid.

Ha dirigit i coreografiat espectacles de cabaret i dansa. Ha creat espectacles de creació pròpia com “Swing Cafè” , “Somnis de cabaret” “ Vodevil, i tu! ”. Ha coreografiat videoclips i nombroses peces per festivals de dansa internacional i ha ajudat a fer la coreografia de “Candide” una operetta dirigida per Paco Mir i representada als teatros del Canal de Madrid.

Amb la creació de la productora Som-hi Films, l’ any 2012 produeix i coreografia l’ espectacle A força de cançons, seguit de Next Stop (2013), El Trencanous (2014) i Sugar – Ningú no és perfecte (2015) amb el que obté el guardó “Premi de la crítica a millor musical 2015”.

En l’àmbit audiovisual a més de nombrosos cursos d’entrenament i de càmera, s’ha format per estar també darrera les càmera en escoles de cine com Metròpolis, Central de Cine, La Companyia  té el títol de professional de cine i de guió. També té el títol d’edició i muntatge post-producció en l’escola Espai. Com a actriu segueix fent intervencions a tv3 i col·laborant en curtmetratges.

Com a docent té una experiència de més de 20 anys en diferents escoles de dansa. Dona classes de gimnàstica rítmica, entrenament pel ballarí, base tècnica, ballet, jazz, i actualment s’ha especialitzat en dansa jazz per teatre-musical en formació de professionals i amateur.

PAU DOZ – Coordinador i professor de teatre musical i preparació al casting

Pau DozDebuta als 9 anys a l’espectacle Nou Memory dirigit per Ricard Reguant, i des d’aquell moment no deixa els escenaris.

Format a l’Institut del teatre de Barcelona, treballa en teatre familiar i infantil amb les companyies Veus-Veus, La Paparra i Catacrack fent “El llibre de la selva” “ La bella i la bèstia”, “Mag Merlí”, Simbad, “Jack i les mongetes màgiques”,  “La Flauta Màgica” entre molts altres.

L’any 2006 entra a formar part de la companyia de “Grease, el musical de tu vida”, i interpreta durant dues temporades el personatge d’Eugene al teatre Victòria de Barcelona i dos temporades més el personatge de Roger, al teatre Nuevo Alcalà de Madrid sota la direcció de Ricard Reguant, Manu Guix i Coco Comin. L’any 2011 forma part del repartiment d’actors que  fan el musical “Hair” al teatre Apol·lo de Barcelona  sota la direcció de Daniel Anglès, Sergi Cuenca i  Esther Luengo. L’any 2012, juntament amb Laura Olivella, produeix, protagonitza i dirigeix el musical A força de cançons, representat al teatre Guasch de Barcelona. Amb Som-hi films ha dirigit els espectacles Next Stop (2013), El Trencanous (2014) i Sugar – Ningú no és perfecte (2015) amb el que obté el guardó “Premi de la crítica a millor musical 2015”. L’ any 2014 va realitzar la direcció artística del concert simfònic Deparamo, estrenat al Auditori de Barcelona.

ARIADNA PEYA – Professora de Contemporary Fusion i Heels

Ariadna Peya

Formada en dansa (jazz, contemporani, clàssic, hip hop) amb professors com Renata Ramos, Beàlia Guerra, Laura Vilar, Aixa Guerra, Kanga Valls, ha realitzat cursos a Nova York, a Londres i a Berlín amb coreògrafs internacionals. Complementa la seva formació de dansa amb cursos d’interpretació i de piano.

Ha treballat com a ballarina en musicals : Grease, el musical de tu vida, Flashdance i Vinegar Dances. Ha coreografiat videoclips de grups com Soraya, Xazzar, Corderoy’s i Clara Peya, i ha estat coreògrafa dels espectacles de l’Always Drinking Productions i de l’espectacle Plug’n’Play. Co-creadora de les peces Cheers i Spark de projectes AO juntament amb Olga Lladó.

Al 2011 funda la companyia Les Impuxibles amb Clara Peya. Ha fet la la coreografia de Tot és fum, primera producció de la companyia (2012 a la Nau Ivanow), Mrs. Death, un diàleg amb Espriu (2013 versus teatre) i (A)murs, a Love story ( 2013-2014 versus teatre), Limbo (2015 i 2016 teatre gaudí), LLum de Paraula, estrenat al desembre de 2015 al Palau de la Música; un espectacle pels 50 anys d’Enciclopèdia Catalana i ZIP, estrenat a la sala Hiroshima (març 2016). S’ha encarregat de col.laborar en la part de moviment d’espectacles com Mares i filles (de David Pintó i Clara Peya), Le llaman Copla (de La Barni Teatre), El conte de Nadal (de Bohèmias Produccions), Homes foscos ( David Pintó) i Nine (de Mariona Castillo). Actualment col.labora amb Pluja, proper projecte de Guillem Albà i Clara Peya.

Porta tretze anys en la docència, durant els quals ha treballat en diverses escoles i workshops. ( Som-hi Dansa, Renata Ramos, NunArt, ESART, Elite Dance, AnaGaryCía, Eòlia, Memory, Slam Dancing Productions i  Dance esCool entre d’altres). Actualment treballa a Som-hi dansa en la branca de formació professional.

BEALIA GUERRA – Professora de Ballet i Modern Jazz

Bealia GuerraFormació en dansa clàssica, jazz i contemporanea a Barcelona, Madrid, Nova York i Londres.Amplia formació amb estudis d’interpretació, música i cant. Especialitzant-se en ballarina-cantant de musicals, porta la seva carrera paral.lelament amb la docència.

Ha participat en els musicals El somni de Mozart, Un cop més…una mica de música, Chicago, Casta Diva, Fama, Grease, The Black Rider, La Frau, Dreamin&Rappin…  També ha desenvolupat la seva carrera com actriu :Romeo i Ofèlia, Suite bufa, Arriba una cançó, El casament dels petitburgesos…

I  ha realitzat coreografies de The Vinegar Dances, The Black Rider, Arriba una cançó,l’ajudantia a Cop de Rock i La Familia Irreal.
AIXA GUERRA – Professora de Modern Jazz

Aixa GuerraFormada com a ballarina, cantant i actriu a Barcelona, Nova York i Londres. Ha treballat amb “Kosmic Kabaret” (dir. X. Morán), en els musicals “West Side Story” (dir. R.Reguant),”Angels”(dir. R. Reguant), ”Guys & Dolls”(dir. Mario Gas), ”Un cop més …una mica de musica” (dir.El musical Més Petit), ”Monjitas” (dir. R. Reguant), “Adéu a Berlin” (dir. J. Costa), “La filla de la Frau” (dir. David Sánchez) i a les obres de teatre “Lulu” (dir. Mario Gas), i “Tres sombreros de copa” (dir. V. Alvaro). Ha participat en les lectures dramatitzades de ”La mort de Marta Cincinatti” de Alexandre Ballester (dir. V.Àlvaro) “La Frau” de Marta Robelló (dir. Bealia Guerra). Ha intervingut en el espectacle de creació de dansa -teatre de Nigel Charnock (DV8) a La Caldera. Com a coreògrafa ha treballat en “Hansel y Gretel” al Teatre Tantarantana, “Tarzan, el musical” al teatre Regina de Barcelona, l’òpera “Les mamelles de Thyrésias” a l’Auditori Winterthur , “El somni de Mozart” ( dir. El Musical Més Petit) al Teatre Nacional de Catalunya , “Adeu a Berlin” (dir. Josep Costa) representat al Teatre Artenbrut de Barcelona, “Romeo i Ofèlia” (dir.Victor Àlvaro) al teatre Nou Tantarantana, concert-presentació del disc d’Ignasi Terraza en el vaixell Naumón de la Fura dels Baus, el musical “Merrily we roll along” (dir. El Musical més Petit”) al teatre Villarroel, “El senyor Malaussène al teatre” (dir, C. Llàcer) al Festival LOLA Esparreguera, “Goodbye Lola” espectacle de creació per la Coral de la Passió d’Esparreguera, “Cruïlles” (dir. Luca Silvestrini) espectacle da dansa-teatre al Mercat de les Flors, “Follies” musical dirigit per Mario Gas al Teatro Español de Madrid i l’obra de teatre ” Barcelona” ( dir. Pere Riera) a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Docent de llarga trajectòria, ha treballat en formació de ballarins, cantants i actors, a les escoles Varium, Institut de teatre de Barcelona, Escola Eòlia de Barcelona, Escola Aules de Barcelona, Escola James Carlès de Toulouse (França), Escola de Teatre Musical Coco Comín.

LLUÍS PARERA – Professor d’ interpretació

Lluis X Senén_01Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona en l’especialitat d’interpretació. Com actor ha treballat amb directors com Josep Maria Mestres al musical Candide de Leonard Bernstein, amb Carles Santos a l’espectacle de creació Pentagrama o esperma o amb Jaume Villanueva al musical La Vampira del Raval amb música d’Albert Guinovart. Va formar part del repartiment de l’espectacle Gènesi, una idea d’Europa de la companyia Onstage, interpretació per la qual va rebre el premi a millor actor de la Mostra de teatre de Barcelona 2.0.

El seu recorregut pel teatre familiar passa pels espectacles Ígrigor: la terra s’escalfa, Històries d’un arbre mil·lenari i El riu ja no riu de la companyia Entresòl Produccions. Entre les seves direccions escèniques cal destacar l’òpera Le Nozze di Fígaro de W.A. Mozart estrenada a Mallorca, el musical Babet: cuina a tres veus de la companyia Les Cot estrenat al teatre Versus de Barcelona o Epriu són 6 de la companyia La Hydra estrenat al teatre La Passió d’Olesa de Montserrat. Aquesta temporada fa l’ajudantia de direcció de Míriam Escurriola en l’espectacle Limbo, que s’estrenarà al Teatre Gaudi de Barcelona.

Com a docent té més de 10 anys d’experiència en classes de teatre i interpretació , així com teatre musical.

TATIANA MONELLS – Professora de Contemporary Fusion

tati2Va començar formant-se en dansa a l’escola Coco Comín a Barcelona, i segueix els seus estudis a Madrid, Londres, Nova York i Los Angeles, amb coreògrafs internacionals, en les disciplines de jazz, contemporani, claqué i hip hop entre d’altres.

Ha treballat a musicals com a ballarina al musicals “Grease, el musical de tu vida”, “Chicago”, “El Molino”, “Follies”, “Más de 100 mentiras”( Sabina), “Marta tiene un marcapassos” i ” Los 40 principales”.

Ha treballat a programes de televisió com Operación triumfo, Avanti, Pasapalabra i Mira quién Baila. Ha aparegut com a ballarina a les pel·lícules “Fuga de cerebros 2” i “Solo química”.

Aquest any ha sigut ballarina del Circ du Solei en l’espectacle “HEART” a Eivissa. Amb la companyia “l’Era de les impuxibles” ha participar com a intèrpret en l’espectacle “Tot és fum” i també en l’espectacle “LIMBO”. Aquest temporada la podrem tornar a veure ballant a Barcelona al Teatre Gaudí al febrer 2016 amb la reprogramació de “LIMBO”.

ÓSCAR PLANELLS – Professor de Jazz, Contemporary fusion i Ballet

oscar planells trajeNascut el 1989. Comença la seva formació en dansa espanyola, bolera , clàssica i jazz al Centre de Dansa d’Eivissa. Més tard es gradua en comèdia musical a l’escola Coco Comin , amplia la seva formació en dansa contemporània a l’escola Varium, i completa els seus estudis a l’escola Som-hi Dansa amb Laura Olivella i Ariadna Peya.

Com a ballarí ha treballat amb la companyia flamenca Marga Molina i amb nombroses companyies d’events així com en la Marató de TV3 i videoclips i anuncis publicitaris. Actualment forma part de la Cia.  Som-hi Dansa on ha realitzat diversos musicals com “Next Stop” i “Trencanous” que actualment es troba en gira per Espanya.

Presenta la temporada passada la seva primera peça de dansa contemporània fusionada en l’espectacle “Joc de dos” en el marc de Microcultura Barcelona. Aquest temporada també és ballarí del teatre “El Molino “ en el seu espectacle “Rumba experience”.Com a docent a treballat en varies escoles i clubs de Barcelona els últims 5 anys. Aquest any s’incorpora al equip de Som-hi Dansa com a professor i també com a assistent i substitut d’algunes classes.

ANA MICÓ – Professora de Jazz i Gimdansa

AnamicóInicia els seus estudis de dansa clàssica, espanyola i bolera al centre de Dansa i Òpera d’Ontinyent, València, on obté el grau elemental de Dansa el 2007. Més endavant amplia els seus estudis estudiant Comèdia Musical a Coco Comin, dansa contemporània a l’escola Varium en Dansa Contemporània, i Jazz i Fusion a Som-hi Dansa.

Ha participat com a ballarina en varis espectacles com; “Pinotxo, el musical” , “ Next Stop, el musical dels teus somnis”, “ El trencanous” , “Joc de Dos”… i ha participat en nombrosos events i convencions . Va ser ballarina del videoclip “ Somos Monster high” del grup de musica – Sweet California. Aquesta temporada combina les classes a Som-hi Dansa amb els seus estudis de maquillatge i caracterització i amb la gira per Espanya amb la Cia. Som-hi Dansa en l’espectacle “El Trencanous”.

BEA VERGÉS – Professora de Hip-Hop

bea vergés perfilNascuda a Sant Cugat es forma en Danses Urbanes amb Hèctor Lechón i Rosa Lechón, més tarda fa la formació en dansa contemporània i moderna a l’escola Company & Company de Barcelona, i la formació independent en dansa contemporània i Improvisació a AREA i Tragant Dansa.Al 2011 es trasllada a Berlín on fa la formació d’Improvisació i Performance a La Ponderosa dins el programa PORCH.

Com a ballarina ha treballat en la cia Uniq, Soul Dance Company, Cia Cleave, Cia Pumpakatum , Cia, era de les Impuxibles i com a coreògrafa ha treballat fent residències a La Teixonera, a Nunart Guinardó, i a la casa de Joves Torreblanca. També ha coreografiat per la companyia Pumpatakum, Tanz wie du sprichst, Concordansa i altres peces independents a Berlin i Barcelona.

També té formació en gestió cultural per la UOC, Kiniesologia i teràpia holística i Kundalini Ioga.

És professora de danses urbanes, dansa contemporània i improvisacions. Ha treballat en escoles com Codec, Escola Menchu Duran , Escola Sant Cugat, Marameo ( Berlin) entre d’altres.

JESÚS LLORENTE “EL MAÑO” – Professor de Comercial i Hip-Hop

maño1Nascut a Saragossa, on comença la seva formació es trasllada de seguida a Madrid on comença una llarga trajectòria com a ballarí, coreògraf i professor.Treballa en nombrosos programes i gales de televisió com : Premios Max (TV2), Operación Triunfo (TV1), Lluvia de Estrellas ( Antena 3), Para Toda la Vida ( Antena 3) Parodia Nacional ( TV1), Sorpresa sorpresa, Mis españa, i un llarg etc.

Participa també en musicals com Peter Pan, La Magia de Broadway, Show de Marlene Monroe, Grease Tour, Fiebre del Sàbado Noche, …Com a ballarí també acompanya a les gires d’artistes com Paulina Rubio, Marta Sànchez, David Bisbal, Princessa, Gloria G, Rosario Flores, Pastora Soler, Rosa, Edurne, Soraya, David Bustamente, Thalia, David Civera …

Com a coreògraf treballa per programa de televisió Dàndolo Todo ( Aragon TV), Gala dels premis Cinematografics, La Gira del musical Elvis de Show Story, Gala de Noche Vieja de Tele5, Gala de los premios Forqué, Gala Noche Buena de teleMadrid i Canal 13. També participa en moltes convencions i events per empreses i realitza anuncis televisius.

Actualment resideix a Barcelona i porta una empresa d’events per empreses.

NÚRIA TORRENTALLÉ – Professora de Jazz

nuria webGraduada en comèdia musical a l’escola Coco Comín. Segueix els seus estudis de dansa en diferents disciplines a l’escola Som-hi dansa, entre d’ altres escoles de Barcelona, i els amplia realitzant cursos a Nova York i Londres. Completa la seva formació amb cant i interpretació.

Ha treballat al programa de televisió “Còmics Shows”. També, és ballarina i coreògrafa dels programes de televisió “Polònia” i “Cracòvia” de TV3. Participa a la pel·lícula “Sólo Química” i diferents anuncis de televisió i videoclips.

Ballarina del musical “Los 40 momentos de nuestra vida” de gira per la comunitat Valenciana i del show “Pretty Woman, my love” al teatre Arteria Paral·lel.
Integrant de la companyia Som-hi Dansa on a participat als espectacles de dansa “Next Stop” i “El Trencanous”.

Aquesta temporada és ballarina del espectacle “SWING” al teatre El Molino i forma part del repartiment del musical “Sugar: Ningú és perfecte”.

COL·LABORADORS I ANTICS PROFESSORS

zuhaitzsalvadorloloparedescathystuytguille vidal-ribas