Gimdansa

Gimdansa 1Professora – Laura Olivella

Auxiliars i substituts – Ana Micó, Óscar Planells i Paula Pardo

        A “Som-hi dansa” creiem que per la formació dels petits ballarins és essencial treballar des de la base tots els aspectes i aptituds que després seran imprescindibles per poder gaudir de la dansa. Fins els 10 anys és molt important treballar no només el ritme i l’estil sinó les aptituds i les  condicións físiques com la coordinació, la flexibilitat i l’equilibri, aixi com una bona base de la tècnica de la dansa clàssica. Per això en les classes per menors de 10 anys Som-hi dansa ha pensat en les classes de GIMDANSA on farem un treball combinant la dansa jazz i ballet amb la gimnàstica. Aixi els petits ballarins a més a més d’aprendre a ballar divertint-se també faran un treball de condició física i pre-acrobàcia.

linea 1

GIMDANSA - 1Gimdansa 1

Classe de dansa per a nens i nenes de 4 a 6 anys.

Dimarts de 16:30 a 17:30 o Dimecres de 17:30 a 18:30

Es fa una aproximació a la dansa treballant també la motricitat, flexibilitat i pre-acrobàcia, combinat amb treball de ritme i musicalitat.

linea 1

GIMDANSA2Gimdansa 2

Classe de dansa per a nens i nenes de 6 a 8 anys.

Dilluns de 17:30 a 18:30

Es comença a treballar la tècnica específica de la dansa jazz i Ballet, combinada amb treball de gimnasia i pre-acrobàcia.

linea 1

GIMDANSA 3Gimdansa 3 i Gimjazz 3

Classe de dansa per nens i nenes de 8 a 12 anys.

Dimarts de 17:30 a 18:30  /  Dijous de 17:30 a 18:30

Es treballa la part de condició física, flexibilitat,  pre-acrobàcia i tècnica de base i l’altre dia es fa una classe amb coreografies i tècnica de jazz.

linea 1

GimdansaBalletJazzHip-HopModern JazzContemporary FusionTeatre musicalBase TècnicaPreparació al casting