Gimdansa 1Professora – Laura Olivella, Anna Micó, Gisela Prat, Oscar Planells i Paula Pardo

        A “Som-hi dansa” creiem que per la formació dels petits ballarins és essencial treballar des de la base tots els aspectes i aptituds que després seran imprescindibles per poder gaudir de la dansa. Fins els 10 anys és molt important treballar no només el ritme i l’estil sinó les aptituds i les  condicións físiques com la coordinació, la flexibilitat i l’equilibri, aixi com una bona base de la tècnica de la dansa clàssica. Per això en les classes per menors de 10 anys Som-hi dansa ha pensat en les classes de GIMDANSA on farem un treball combinant la dansa jazz i ballet amb la gimnàstica. Aixi els petits ballarins a més a més d’aprendre a ballar divertint-se també faran un treball de condició física i pre-acrobàcia.

linea 1

GIMDANSA - 1

Gimdansa  0 – Dilluns de 17:30 a 18:30

Gimdansa 1 – Dimecres de 17:30 a 18:30

Classe de dansa per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Es fa una aproximació a la dansa treballant també la motricitat, flexibilitat i pre-acrobàcia, combinat amb treball de ritme i musicalitat.
linea 1

GIMDANSA2Gimdansa 2 – dilluns de 17:30 a 18:30

Classe de dansa per a nens i nenes de 7 a 9 anys.

Es comença a treballar la tècnica específica de la dansa jazz i Ballet, combinada amb treball de gimnasia i pre-acrobàcia.


linea 1

GIMDANSA 3

Gimdansa 3 – dimarts de 17:30 a 18:30

Classe de dansa per nens i nenes de 8 a 12 anys.

Es treballa la part de condició física, flexibilitat, acrobàcia i tècnica de base amb coreografies. Per poder entrar en aquest grup els alumnes han de tenir un parell d’anys de classes prèvies de dansa o gimnasia.

Gimjazz 1 i 2 – dijous 17:30 a 18:30

Classe de dansa per nens i nenes de 8 a 12 anys.

Es treballa la part de condició física, flexibilitat i tècnica de dansa moderna amb coreografies actives amb passos de tècnica jazz.


Inscripcions curs 17-18