Casal d’Estiu 2017

En aquest casal, es faran classes de dansa (ballet, jazz , coreografia i acrobàcia), de teatre i cant, some of them in english. Es prepararan números musicals basats en les pel·lícules que es presentaran davant de familiars i amics.

Els alumnes també participaran en l’elaboració del vestuari i altres tallers que tenim preparats com maquillatge i sessions fotogràfiques dels personatges.

CLASSES

Les classes comencen a les 9:00h amb un escalfament de cos i veu de tots els grups a través de jocs teatrals i corporals que ens serveixen també per trencar el gel. Després d’aquest escalfament els grups infantils i juvenils es separen per fer les classes de dansa, cant i interpretació basades en el musical que es prepara. Durant la setmana, s’aprendran coreografies, cançons i escenes que interpretaran davant d’amics i familiars l’ últim dia. A les 13:30h es para per dinar, i els alumnes poden fer-ho a la mateixa escola amb un menú variat durant tota la setmana preparat per un restaurant. A les 15:00h es fan activitats relacionades amb la creació de vestuaris i decorats dels musicals, tot fent manualitats i també es realitzen jocs on tots els alumnes hi participen.

  

EDAT

Grups Infantils i Juvenil – Per alumnes de 4 a 15 anys 

Places limitades a 18 alumnes per grup. 

HORARIS I OPCIONS

SOM-HI DANSA
CASAL ESTIU 2017
pekes grans IMG_7489
IMG_7608 IMG_7855 IMG_8013